welkom bij M-ZS Engineering

 

Mike Zegwaard, de oprichter en visionair achter M-ZS Engineering, put uit zijn uitgebreide ervaring in de engineeringsector om innovatieve oplossingen te bieden. Met een scherp oog voor detail en een passie voor technologie heeft hij M-ZS Engineering opgericht met als doel hoogwaardige CAD-ontwerpoplossingen te leveren. Zijn jarenlange ervaring heeft hem geleerd om de behoeften van klanten te begrijpen en om te zetten in praktische en effectieve oplossingen. Door zijn leiderschap en expertise heeft Mike Zegwaard M-ZS Engineering laten uitgroeien tot een betrouwbare partner voor engineeringprojecten van elke omvang en complexiteit.

 

Gevestigd in Made en gedeeld pand met Vpr-Engineering.

Sinds onze oprichting in 2024, zijn we gepassioneerd bezig om de standaard in de markt voor prototypes te verhogen. In een tijd waarin de focus vaak ligt op ‘goedkope’ producten, streven wij ernaar om een uitzondering te zijn. Ons doel is niet alleen om perfect passende en afgewerkte prototypes te leveren, maar ook om de lat hoog te leggen voor al onze producten.

Elk item dat ons team verlaat, wordt zorgvuldig geïnspecteerd om te garanderen dat het voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen die wij hanteren. Hierdoor zijn we in staat om producten te leveren die voldoen aan de eisen van het luxere segment.

Bij M-zs Engineering streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en hoogwaardige oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste normen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan uw projecten en uw ideeën tot leven te brengen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u van dienst kunnen zijn.

info@mZ-s.nL +(31) 6 5545 6984